CarScope програма за Windows 7, 8, 8.1, 10

Изтегляне на софтуерната програма за CarScope фамилията осцилоскопи

От тази страница можете да изтеглите последната версия на софтуера за Carscope автомобилните осцилоскопи. Тази програма поддържа всички съществуващи осцилоскопи от семейството на CarScope: PLUS, LAN, Pro (Wi-Fi), предстоящия Eter, както и всички наши бъдещи проекти. Ако не притежавате продукт на Ditex, можете да изтеглите софтуера и да го стартирате в демонстрационен режим.
CarScope програмата версия 1.1.4 (2020-03-30) поддържа Windows 7, 8, 8.1 и 10 (32 и 64 битови).

Изтеглете актуалната 64 битова версия

Изтеглете актуалната 32 битова версия


ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ

Трябва да имате Acrobat Reader предварително инсталиран на компютъра (или друга програма за отваряне на PDF файлове), преди да започенете да инсталирате програмата CarScope.

Изтеглете последната версия на CarScope от нашия уебсайт www.ob2-bg.com. Ако инсталирате CarScope за първи път, просто разархивирайте файла .zip (.rar) и стартирайте програмата от файла carscope.exe.

Ако имате предишна версия на CarScope програма, изпълнете следните стъпки за инсталация на новата версия:
Ако искате да архивирате запаметените си измервания, персонализирани настройки(presets), сонди, отворете програмата и изберете менюто Помощ/Запазване на конфигурацията. Архивен файл във формат: "autoditexBackupFile-18_5_2017.zip" ще бъде запазен в C: \ users \ *** \;
Деинсталирайте на предишната версия на CarScope чрез ръчно изтриване на папката на програмата във вашата система;
(Новата версия на CarScope не регистрира ключове в регистъра на Windows, затова няма да се покаже в контролния панел -> Деинсталиране на програми);
Изтрийте папката "autoditex" в C: \ users \ *** \. Тази стъпка е много важна! Ако не изтриете тази папка, ще възникне проблем при инсталирането на новата версия !!!
След като завършите предишната стъпка, намерете файла с zip (rar), който сте изтеглили от www.obd2-bg.com и го разархивирайте на диск C:\;
Създайте пряк път към CarScope на работния плот и стартирайте програмата;
Ако сте направили резервно копие по-рано, отворете архива за архивиране и възстановете запаметените си измервания, персонализирани настройки(presets), сонди в папката C: \ users \ *** \ autoditex.
Сега програмата е инсталирана и готова за използване.
*** е потребителското име на вашия компютър.

Важна забележка: Запаметените измервания от програмата за Windows XP CarScope не се поддържат в новата версия на CarScope и няма да можете да ги преглеждате в новата програма. За да инсталирате отново програмата CarScope, следвайте горната процедура.


Меню