Плащане

Всеки продукт, който разглеждате, е с посочена цена в лева за един брой. В цената не е начислен ДДС. Ако имате въпроси относно начина по който можете да купите нещо от нашия сайт  моля използвайте нашата Контактна форма.

Как да извърша плащането?

Ние използваме следните методи за разплащане: по банков път, чрез PayPal, с наложен платеж по куриер (Интерлогистика или Еконт). Всички плащания от България се извършват в български левове.

По банков път

За да платите по банков път:

  • Моля, свържете се с нас за да уточним сумата и да подготвим проформа фактура.
  • Превеждате дължимата сума в най-удобния за Вас банков клон с платежно нареждане. Ако имате интерент банкиране нареждате плащане на договорната сума чрез обслужващата Ви банка по Интернет.
  • Изпратете ни копие на банковото извлечение.
  • Ние ще проверим входящите си плащания и ще Ви потвърдим веднага след като получим сумата.

    Моля, заплатете всички банкови такси по трансфера!

Наложен платеж с куриер

Наложеният платеж е най-простият и лесен метод за осъществяване на плащане към нас. Този метод преобладава като предпочитан избор за плащане от интернет потребителите. Основните му предимства са, че това което сте поръчали е на другия ден при вас и не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка.

При наложен платеж клиентите ни заплащат поръчката си на куриера, който ги посещава с доставката. Но да се има в предвид, че този метод създава ангажираност при приемането на поръчката.

Ако искате да използвате PayPal

Влезте в сайта www.paypal.com
Платете към нашата PayPal сметка: ditex.payment@gmail.com
Забележка: Вие можете да платите директно с вашата кредитна карта.


Забележка: Всички посочени цени в този интернет сайт не вклюват 20% ДДС и транспорта


Меню