Гаранционни условия

ГАРАНЦИОННА ПОЛИТИКА

При възникване на проблем с продукт, купен от Дитекс или от някой от нашите дистрибутори, моля без колебания се свържете с нас за съдействие. Няма значение дали възникналият проблем е от техническо или програмно естество, няма значение дали възникналия проблем е по време на гаранционния срок или след неговото изтичане. Ние ще направим всичко, което е по нашите сили и възможности за да помогнем да се разреши проблема и купените от нас продукти да работят нормално и във Ваша услуга.

ГАРАНЦИОНЕН СРОК И ГАРАНЦИОННО ПОКРИТИЕ

  • Гаранционния срок за всички продукти купени от фирма Дитекс е една година от датата на закупуване.
  • Ако възникне дефект по време на гаранционния срок, продукта трябва да се върне на АУТО ДИТЕКС БГ ЕООД и той ще бъде ремонтиран или заменен с нов за сметка на Дитекс.Транспортните разходи в двете посоки се заплащат от собственика на уреда.
  • Повреди причинени от включване и/или подлагане на уреда на напрежения по-високи от максимално допустимите, описани в характеристиките на устройството.

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

  • Незначителни повреди, причинени от дефекти в материала или по време на производството.
  • Повреди причинени от опит за ремонт, подправяне на гаранционните лепенки и форсмажорни обстоятелства - пожар, заметресение, наводнение и др.
  • Повреди причинени от неправилна работа с уреда, включване и/или подлагане на уреда на напрежения по-високи от максимално допустимите, описани в характеристиките на устройството.

Политика за ремонт

I. КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ако имате съмнения за проблем с някой продукт, моля първо прочететете внимателно ръководството за работа с него. По този начин ще бъдете сигурни, че използвате уреда правилно и по предназначение. Ако след това установите, че наистина има проблем, тогава ни информирайте за това или се свържете с нашият дистрибутор от където продукта е бил купен.

II. ВРЪЩАНЕ ЗА РЕМОНТ

Ако вашият продукт се нуждае от ремонт, пакетирайте го добре и ни го изпратете на посочения по-долу адрес:

Адрес:
Стара Загора, ул.Цар Иван Асен II 147
Пощенски код:
6000
Фирма:
АУТО ДИТЕКС БГ ЕООД
Мобилен телелфон:
0899-415025
Електронна поща:
ditex@abv.bg


III. ВРЪЩАНЕ СЛЕД ИЗВЪРШЕН РЕМОНТ

В рамките на 7 работни дни след като повреден уред е бил върнат в сервиза на Дитекс, той ще бъде проверен, ремонтиран или заменен и изпратен обратно на неговия собственик. Ако уреда е в гаранция, той ще бъде ремонтиран или заменен за сметка на Дитекс. Собственика на уреда заплаща единствено транспортните разходи за уреда в двете посоки.

Ако гаранционния срок на уреда е изтекъл, уреда ще бъде ремонтиран, като направените разходи за намирането на проблема, цената на ремонта, стойността на вложените части, куриерските разходи за доставката на частите както и транспортните разходи за доставката на уреда в сервиза на Дитекс и връщането му до неговия собсвеник се заплащат от собственика.

IV. ЗАПИТВАНИЯ

Ако имате някакви въпроси за нашата гаранционна политика, моля без колебания да се свържете с нас на следната електронна поща: ditex@abv.bg

АУТО ДИТЕКС БГ ЕООД


Меню