Launch X431 EasyDiag за Android за автомобилна диагностика 670 лв.

Гаранционни условия

Информация за нашите гаранционни условия може да прочетете тук

Ако имате допълнителни въпроси,
моля не се колебайте да свържете се с нас

Превръща вашето андроид устройство в универсален автомобилен скенер

Автомобилния диагностичен уред EasyDiag е личния доктор за вашите семейни автомобили. Превръща вашето мобилно устройство в автомобилен диагностичен кодочетец със супер възможности. Покупката на Launch EasyDiag 3.0 е наистина добро вложение на парите ви. По този начин можете да спестите много ненужни разходи за обикаляне по автосервизи за малки проблеми с колата ви. Така също винаги ще сте наясно с техническото състояние на вашите автомобили преди предстоящо по-дълго пътуване.

Най-новият модел Launch EasyDiag 3.0 е професионален инструмент за диагностика, който превръща вашият Android или iOS смартфон/таблет в професионален инструмент за диагностика на автомобили.

Като един професионален кодочетец, EasyDiag 3.0 предлага почти пълно покритие на всички блокове за управление в колата. С него могат да се четат и изтриват кодове на грешки, данните се показват, както в табличен, така и в графичен вид.
За работата с него е нужно единствено да се притежава таблет или смарт телефон базиран на операционна система Android или Apple. Всички получени данни се появят на дисплея посредством Bluetooth връзка.

В цената не са включени коли. След регистрацията на устройството собственика му има право да купи една или повече марки коли по избор, диагностичния софтуер, за които може да свали от сървърите на Launch.
Понастоящем собственика на Launch EasyDiag може да купи програми за всяка марка кола която той желае. Заплащането на допълнителна марка кола се извършва в сайта на фирмата Launch. Обновяването на програмите се извършва през интернет, като цената за една марка кола е USD $50.

Операционна система  Андроид 5.0 или по-висок, IOS 9.0 или по-висок
Консумация типична <=100mA
Температура работна 10 до 50°C
Безжична връзка Bluetooth 4.2
Захранващо напрежение от OBD II буксата на колата, DC 9-18V.

Диагностика на повечето от системите за управление на автомобила: двигател, автоматична скоростна кутия, ABS, AirBag, Cruise control, климатроник, въздушно окачване и т.н.

С помощта на EasyDiag 3.0 може да се направи диагностика на много от системите, които са достъпни за кодочетец като:
Двигател, Автоматична скоростна кутия, Антиблокиращата система (ABS), Система за пасивна безопасност (SRS, Air Bag), Климатик и климатроник, Имобилайзер и другите системи против кражба (Immobilizer - EWS, Keyless Go, Central locking, ATA - Anti-theft alarm system), Окачване (Airmatic и т.н.), Системите за Cruise Control, Звукови и видео системи (CD-changer, TV-Tuner, Audio system), Системи за навигация и комуникация (Display unit, Navigation system, Cellular telephone и т.н.), Системи за управление на седалките, стъклата, люковите, огледалата, фаровете и други;

Eвропа Азия
   
Alfa Romeo Daewoo
Audi Daihatsu
BMW Honda
Citroen Hyundai
Ford (europe) Isuzu
Fiat Kia
Jaguar Mazda
Lancia Mitsubishi
Land Rover Nissan
Mercedes Benz Ssangyong
Opel Suzuki
Peugeot Subaru
Porshe Toyota
Renault  
Rover  
Saab  
Smart  
Seat  
Skoda Америка
Transporter  
Vauxhall Chrysler
Volvo Ford
VW GM

Меню