Launch ThinkDiag автомобилна диагностика за Android 730 лв.

Гаранционни условия

Информация за нашите гаранционни условия може да прочетете тук

Ако имате допълнителни въпроси,
моля не се колебайте да свържете се с нас

Превръща вашето андроид устройство в универсален автомобилен скенер

Автомобилния диагностичен уред ThinkDiag е личния доктор за вашите семейни автомобили. Превръща вашето мобилно устройство в автомобилен диагностичен кодочетец със супер възможности. Покупката на Launch ThinkDiag е наистина добро вложение на парите ви. По този начин можете да спестите много ненужни разходи за обикаляне по автосервизи за малки проблеми с колата ви. Така също винаги ще сте наясно с техническото състояние на вашите автомобили преди предстоящо по-дълго пътуване.

Най-новият модел Launch ThinkDiag е професионален инструмент за диагностика, който превръща вашият Android смартфон/таблет в професионален инструмент за диагностика на автомобили.

Като един професионален кодочетец, ThinkDiag предлага почти пълно покритие на всички блокове за управление в колата. С него могат да се четат и изтриват кодове на грешки, данните се показват, както в табличен, така и в графичен вид.
За работата с него е нужно единствено да се притежава таблет или смарт телефон базиран на операционна система Android. Всички получени данни се появят на дисплея посредством Bluetooth връзка.

В цената не са включени коли. След регистрацията на устройството собственика му има право да купи една или повече марки коли по избор, диагностичния софтуер, за които може да свали от сървърите на Launch.
Понастоящем собственика на Launch ThinkDiag може да купи програми за всяка марка кола която той желае. Заплащането на допълнителна марка кола се извършва в сайта на фирмата Launch.

Операционна система  Андроид 5.0 или по-висок
Консумация типична <=100mA
Температура работна 10 до 50°C
Безжична връзка Bluetooth 4.2
Захранващо напрежение от OBD II буксата на колата, DC 9-18V.

Диагностика на повечето от системите за управление на автомобила: двигател, автоматична скоростна кутия, ABS, AirBag, Cruise control, климатроник, въздушно окачване и т.н.

С помощта на Launch ThinkDiag може да се направи диагностика на много от системите, които са достъпни за фирмените кодочетци като:
Двигател, Автоматична скоростна кутия, Антиблокиращата система (ABS), Система за пасивна безопасност (SRS, Air Bag), Климатик и климатроник, Имобилайзер и другите системи против кражба (Immobilizer - EWS, Keyless Go, Central locking, ATA - Anti-theft alarm system), Окачване (Airmatic и т.н.), Системите за Cruise Control, Звукови и видео системи (CD-changer, TV-Tuner, Audio system), Системи за навигация и комуникация (Display unit, Navigation system, Cellular telephone и т.н.), Системи за управление на седалките, стъклата, люковите, огледалата, фаровете и други. Най-основните достъпни марки са изброени в таблицата по-долу. Разбира се, налични са още много други по-малко популярни и рядко използвани.

Eвропа Азия
   
Alfa Romeo Daewoo
Audi Daihatsu
BMW Honda
Citroen Hyundai
Ford (europe) Isuzu
Fiat Kia
Jaguar Mazda
Lancia Mitsubishi
Land Rover Nissan
Mercedes Benz Ssangyong
Opel Suzuki
Peugeot Subaru
Porshe Toyota
Renault  
Rover  
Saab  
Smart  
Seat  
Skoda Америка
Transporter  
Vauxhall Chrysler
Volvo Ford
VW GM

Меню